Magspot Blogger Template

Lirik Lagu Cundamani - Denny Caknan

Lirik Lagu Cundamani Denny Caknan - Cundamani adalah Lagu Denny Caknan dibuat pada saat ia mulai mencintai bella bonita sakang menjadi sang istri. Dengan adanya lagu tersebut denny caknan menyatakan keseriusan kepada sang istri yaitu bella bonita ingin hidup bersama hingga tua.

Di sekuling.com menyedikan lagu denny caknan berikut adalah lirik lagu Cundamani, dibawah ini.

Lagu Cundamani - Denny Caknan Lirik

Lirik Cundamani

Saben wayah wengi
Mikirno isi ati
Opo tenano tresno iki
Dadi siji

Mantep anggonku mikir
Ra ono sitik kuatir
Cerito iki
Bakal apik ke ukir

Yakin-yakin no
Yakin aku tenanan
Sumpah ing janji
Iluhku netes tenan

Kurang-kurange
Kurangku sepurane
Cen anane ngene

Sayang...
Titip rogoku
Titip roso tresnaku

Seneng iki mung koe seng ngerti
Dadio konco ceritaku
Sepanjang uripku

Lintang...
Suwon ngancani
Suwon sampun nyekseni
Padangi dalan seng tak lewati
Cidro ne ati
Gusti pun ngrampungi

Yakin-yakin no
Yakin aku tenanan
Sumpah ing janji
Iluhku netes tenan

Kurang-kurange
Kurangku sepurane
Cen anane ngene

Sayang...
Titip rogoku
Titip roso tresnaku

Seneng iki mung koe seng ngerti
Dadio konco ceritaku
Sepanjang uripku

Haa.... aaa....
Lintang...
Suwon ngancani
Suwon sampun nyekseni
Padangi dalan seng tak lewati
Cidro ne ati
Gusti pun ngrampungi

Kurang-kurange
Kurangku sepurane
Cen anane ngene

Sekuling

Media Teknologi Informasi Indonesia

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال