Magspot Blogger Template

Lirik Lagu Ego - Happy Asmara (Dangdut)

Lirik Lagu Ego

Happy Asmara menyanyikan lagu yang berjudul Ego. lirik ego happy asmara dan artinya Sori aku mung mikir egoku.

Tentang Lagu Ego

Artis: Happy Asmara
Album: Ego
Dirilis: 2022

Lirik Ego - Happy Asmara


Pangapuranen aku, tulus ojo kepekso
Bendino mung golek kesalahanmu
Aku cen klera kleru nresnani sliramu
Aku tak sing ngalah, aku ngaku salah

Bar nesunan ojo bubar
Opo koe raeman-eman
Nibo tangi kabeh dilakoni
Aku sadar luwih milih bertahan

Sori aku mung mikir egoku
Ora nggatekke kabeh perjuanganmu
Sayang tak akoni aku kleru
Aku ngerti koe wes kecewa

Bertahan dengan cara dewasa
Ora kondo yen koe keloro-loro
Masalah ben ora dowo

Kudu iso mbok pertimbangkan tenan
Ojo waton gawe keputusan

Kudu iso tok pertimbangkan tenan
Ojo waton gawe keputusan

Bar nesunan ojo bubar
Opo koe raeman-eman
Nibo tangi kabeh dilakoni
Aku sadar luwih milih bertahan

Sori aku mung mikir egoku
Ora nggatekke kabeh perjuanganmu
Sayang.... tak akoni aku kleru

Aku ngerti koe wes kecewa
Bertahan dengan cara dewasa
Ora kondo yen koe keloro-loro
Masalah ben ora dowo

Sori aku mung mikir egoku
Ora nggatekke kabeh perjuanganmu
Sayang.... tak akoni aku kleru

Aku ngerti koe wes kecewa
Bertahan dengan cara dewasa
Ora kondo yen koe keloro-loro
Masalah ben, (sayang) masalah ben ora dowo

  • Lagu Ego Happy Asmara ciptaan siapa? lagu Ego ditulis oleh Tegar Binarta dan aransemen musiknya dikerjakan Royal Music Indonesia.
  • Lagu Ego Denny Caknan ciptaan siapa? Tegar Binarta

Sekuling

Media Teknologi Informasi Indonesia

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال